Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Třešňové omeletky
Rýžové placky
Segedínský guláš maďarské babičky
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Babiččin falešný tatarák
Tvarohovo-višňový závin
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi