Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tuňáková pomazánka III.
Kuře po židovsku podle paní…
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Angreštový pudink s černým rybízem
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Dalamánky z chleba
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Pečené kuřecí žaludky
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky