Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Salát z červené řepy s fazolemi
Roštěnky na kmínu
Zakázaná buchta
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Jablečné koláčky
Marlenka na můj způsob
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Houbová bramboračka
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…