Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Salát z červené řepy s fazolemi
Sýrová roláda II.
Vesnické šunkofleky
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Polévka z uzeného stehýnka
Pikantní kuřecí nudličky
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Red velvet brownies
Dýňový krém s kari
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake