Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pestrý zeleninový kotlík
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Panna Cotta s pomeranči
Krémová česneková cibulačka
Rebarborový dort - tarte
Pikantní bramborový guláš
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér