Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Telecí řízky
Kuře na čtvrtek
Mrkvánky
Bramborové těsto-recept po babičce
Alenčin rychlý skládaný salát
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Gratinované brambory (nejen) s…
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi