Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pizza – Langoše
Vepřové ragú z mletého masa
Kuřecí kousky s hořčicí
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Šumavské těstoviny
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Filet z candáta se šťouchaným…
Hovězí sekaná Wellington
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka