Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Hovězí pečeně na divoko
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Šťáva z malin, jahod apod.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Pomazánka z "vepřovky"
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Vydatná česnečka z uzených žeber
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami