Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zapečený lilek s parmezánem
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Šafránové rizoto s cuketami
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Veganský indický sójový guláš
Pečená sekaná v zelenině
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Španělská paella krok za krokem
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami