Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Nevařená rybízová šťáva
Slaný závin s plísňovým sýrem
Nakládaný hermelín VI.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Rýže s kari na smetaně
Jemná česneková pomazánka
Třešňová omáčka
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou