Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Řecký salát a la ENKI
Brokolicový krém
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Bábovka MARGOT
Ryba z trouby: na zelenině a…
Cuketa na slanině s česnekem
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort