Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Krupicové flameri
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Vejce na maďarský způsob
Cibulové vepřové - minutka
Závin z listového těsta se zelím a…
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Belgické vafle
Kuřecí kari maso s cuketou
Bezlepkový tvarohový mazanec
Jemná kedlubnová polévka
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč