Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Hrníčkový ovocný koláč
Pórková polévka s krupicí
Teplý bramborový salát
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Chanso omáčka na špagety
Květák s mletým masem po boloňsku
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Jemná kedlubnová polévka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci