Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Kuřecí stehna po Řecku
Živánská
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Jednoduché špecle se zelím a masem
Cuketové karbanátky (sekaná)
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Grilované masové válečky
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…