Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuře královny Kálí
Placky z kysaného zelí
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Jemné kuřecí závitky
Jehněčí kotlety - grilované
Špagety z pánve
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Banánové smoothie s avokádem
Valašský Frgál
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Podzimní houbovka s dýní