Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Dušené vepřové v zelí
Bábovka s jablíčky a skořicí
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Veganský indický sójový guláš
Kuře (nejen) na zelí
Šunkovo-sýrové karbanátky
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Chléb z domácí pekárny
Rybí karbanátky se salátem
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou