Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zelenina v pánvi
Rajská polévka pro děti i dospělé
Fofr bublanina
Celerová pomazánka II.
Jogurtová marináda na kuře
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Zeleninové pohankové "rizoto"
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou