Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ukrajinský krabí salát
Prdelky
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Campari Orange Passion
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Smažené špagety se sýrem
Uzena polévka se zeleninou a…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort