Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Tulácký guláš
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Špaldové sušenky bez cukru
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…