Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ivetčin kynutý knedlík
Muffiny banánovo čokoládové
Kynutý závin
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Cuketa na smetaně II.
Květáková polévka s kořenovou…
Medovníkové kuličky
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Marshmallows
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree