Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Dršťková polévka z václavek
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Bramborový knedlík podle norem
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Gulášová polévka
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Rozkvetlý chléb
Slaný chřestový koláč