Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Čebureky II.
Sýrovo-šunkoví šneci
Červené zelí II.
Tetino maso
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Božské bezlepkové cookies
Bezinkový džem (rosol) - květový
Bramborovo-fazolový salát
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink