Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pikantní čalamáda
Bramborovo-houskové knedlíky
Čínské masové placičky alá Zita…
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Rafaelo se salkem
Podzimní salát Coleslaw
Domácí (plněné) rohlíky
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou