Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vepřové plátky pana nadlesního
Přírodní řízek
Čaj ze sušených šípků
Gulášová polévka z předního hovězího…
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Pomazánka z "vepřovky"
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Hrášková polévka - smetanová
Dýňová polévka.......Danča
Indický špenát se sýrem halloumi
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou