Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Jablkový koláč od Alice
Tatarská pomazánka na topinky
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Jahodovo-tvarohová roláda
Masová minutka s řapíkatým celerem
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Vinná klobása v bramboráku
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…