Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Sendvič s tuňákem
Salát z mozzarelly a rajčat
Kávovo-šlehačková bábovka
Žampionový salát pro mlsné
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Kuřecí zbytkový salát
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Třešňové lívanečky II.
Indický špenát se sýrem halloumi
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou