Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Roláda z vepřového masa
Guláš s paprikami
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Senzační schwarzwaldský dort
Dort s ovocem a želatinou
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Buchty s kypřícím práškem
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci