Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Chlupaté knedlíky III.
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Rybí pomazánka III.
Šafránové rizoto s cuketami
Cejn na bylinkách
Pravé řecké Pasticcio
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem