Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bigos
Zelná polévka s uzenými žebry
Bábovka z marmelády (džemu)
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Plněné vepřové plátky
Mrkvovo-kedlubnové placky
Bramborový bochánek (mazanec)
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros