Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vepřový jazyk na česneku
Pampeliškové víno
Mrkvový koláč III.
Klasické palačinky
Holandská hrachová kaše
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Papriková smetanová omáčka
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Houbovo-smetanové špecle
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Mexická tortilla se zelným salátem
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem