Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pikantní pečené kuře
Dijonský koláč slaný - z listového…
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Houbovník z Pojizeří
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Pečené smetanové řízky
Lososové sashimi
Volské oko v chlebu
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros