Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ovocné košíčky II.
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Domácí lečo s česnekem
Kokosovo-tvarohový dort
Dort "Hlava koně"
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek