Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pivní salát
Mleté maso s kysaným zelím
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Tvarohové smaženky
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Krůtí křídlo pečené na houbách
Dýňové pyré s bramborem
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Vepřový plátek s listovým špenátem
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake