Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Salát z červené řepy
Pečené plněné papriky
Tvarohový mřížkový koláč II.
Kotlety s houbovou omáčkou
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Omáčka "šufrung" na špagety
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot