Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Celerová pomazánka se sýrem
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Višňové řezy II
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Müsli tyčinky II.
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Kološvárské zelí z remosky
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…