Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Mramorová bábovka
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Cizrnová polévka
Vynikající kuře na paprice
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Citrónová Janina
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem