Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuře v pivní omáčce
Tříbarevný tvarohový koláč
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Americký hamburger z vyzrálého…
Zelňačka s maďarskou klobásou
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Gulášová polévka s mrkví
Rajská polévka se špeclemi
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…