Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bagety z pekárny
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Rajčatovo-paprikový salát
Italská rybí polévka „caciucco“
Bulgur s kuřecím masem
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Pečená žebírka na zelenině
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem