Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Plněné knedle ve vajíčku
Fish & chips
Bešamel od maminky
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Pudinkové šátečky
Pórková polévka s cizrnou
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek