Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Jablkový mřížkový koláč
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Nepečený malinový dort do misky
Vařená čokoládová poleva
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Krémová vajíčková pomazánka
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem