Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Krupicové flameri
Křenová omáčka
Salát z červené řepy s křenem
Sedlácké kroupy
Koláč s hroznovým vínem
Pstruh na másle
Bramborové placky se špenátovým…
Karamelový koláč
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení
Koláč z rebarbory