Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Šafránová rýže
Kuřecí směs na houbách
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Domácí krtkův dort
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Buřtguláš trochu jinak
Rychlé červené karí s krevetami
Těstovinový salát Caprese
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki