Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Kuřecí na smetaně s ananasem
Česnečka z uzených kostí
Domácí chléb s pivem
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Nepečené kokosové kostky
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Měkké medové perníčky
Grilovaný řapíkatý celer
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou