Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kávěnky
Bramborová pánev (omeleta)
Jehněčí kotlety - grilované
Bochánky z odpalovaného těsta
Zapečené müsli II.
Mrkvový krém
Věnečky podle Valiky
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Třešňové blondies
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou