Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Voňavé anglické kapsy
Levné a chutné cibulové brambory
Domácí Monte krém
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Kuřecí maso na gril i do trouby
Vanilkové mini bábovky
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami