Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Grilovaná křidélka v jogurtu
Bílý chléb dokonalý
Škvarkový chléb
Kuřecí maso na řecký způsob
Pizza rohlíky II.
Placičky z hlávkového zelí s…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Masová minutka s řapíkatým celerem
Drůbeží vývar s knedlíčky
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…