Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Jižanské fazole s klobásou
Vaječná omeleta se zeleninou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Nejlepší banánová bábovka
Bezinkový džem (rosol) - květový
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Farmářská polévka
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou