Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Roštěnky na kmínu
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kozí brada - novoroční zelňačka
Škvarkové pagáčky
Mrkvová pomazánka V.
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Jáhlové placičky s mrkví
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki