Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ostrá tvarohová pomazánka
Bůčkové závitky se zelím
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Brokolicová krémová polévka II.
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Kuře pečené na bramboráku
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…