Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Plněný vepřový řízek
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Marokánky ze smetany
Brambory s tvarohem našich babiček
Kančí gulášek od Veru
Citronové muffiny
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Lehké a křupavé vafle
Domácí müsli tyčinky
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou